• Myynti

  Myymme, sunnittelemme ja asennamme yleisten tilojen (esim. ravintolat, jäähallit, urheilukentät) äänentoistolaitteistot ja tunnelma/esiintymisvalot.

 • Disco & DJ-Palvelut

  Riveistämme löytyy erittäin ammattitaitoisia Show ja Club tiskijukkia juuri sinun tarvitsemiisi tilaisuuksiin. Hyvän bilesilmän lisäksi myös tiskijukiemme levylaukun sisältö on runsas ja monipuolinen, eikä heidän ollessa paikalla malta kansa jäädä pöytiin istumaan. JoKa Ohjelmat Oy myös myy, vuokraa ja asentaa kiinteästi ravintoloihin niin äänentoisto kuin valolaitteistot.

 • Karaokepalvelut

  JoKa Ohjelmat Oy:n kalusto on parasta mitä rahalla saa. Kiertävä kalustomme on äänentoistoltaan ensiluokkaista tasoa, ja kun tähän lisätään vielä erittäin monipuoliset levykirjastot niin kyllä kelpaa kansan laulaa. Sokerina pohjalla JOY:n sanavalmiit karaokevetäjät niin tyytyväisyys on taattu.

 • Studio

  Tarjoamme asiakkaillemme ammattiosaamista viihtyisissä tiloissa ja käytössä on huipputekniikkaa. Ammattitaitoinen henkilökunta takaa laadukkaan jäljen. Perinteisten äänittämis-, miksaus- ja masterointipalvelujen lisäksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme huipputason tuotantopalvelua.

  Laulu karaoketaustalla


  Laulun harrastajalle, lahjaksi, polttareille..
  Laulun äänitys karaoketaustalla studiossa ammatimaisella mikillä ja muulla studiokalustolla,  miksaus ja masterointi cd-levylle ja/tai mp3-muotoon. Kysy tarjous!