• Disco & DJ-Palvelut

  Riveistämme löytyy erittäin ammattitaitoisia Show ja Club tiskijukkia juuri sinun tarvitsemiisi tilaisuuksiin. Hyvän bilesilmän lisäksi myös tiskijukiemme levylaukun sisältö on runsas ja monipuolinen, eikä heidän ollessa paikalla malta kansa jäädä pöytiin istumaan. JoKa Ohjelmat Oy myös myy, vuokraa ja asentaa kiinteästi ravintoloihin niin äänentoisto kuin valolaitteistot.

 • Karaokepalvelut

  JoKa Ohjelmat Oy:n kalusto on parasta mitä rahalla saa. Kiertävä kalustomme on äänentoistoltaan ensiluokkaista tasoa, ja kun tähän lisätään vielä erittäin monipuoliset levykirjastot niin kyllä kelpaa kansan laulaa. Sokerina pohjalla JOY:n sanavalmiit karaokevetäjät niin tyytyväisyys on taattu.

 • Myynti

  Myytävänä meillä on esimerkiksi, instrumenttijohtoja, mikrofoni- johtoja, kaiutinjohtoja, erikoisjohtoja ja adaptereita. Myymme myös eteenpäin kaiuttimia ja valoja. Tällä hetkellä meillä ei ole verkko- kauppaa joten tiedustelut ja ostot hoidetaan yhteydenotto- lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimella.

 • Studio

  Tarjoamme asiakkaillemme ammattiosaamista viihtyisissä tiloissa ja käytössä on huipputekniikkaa. Ammattitaitoinen henkilökunta takaa laadukkaan jäljen. Perinteisten äänittämis-, miksaus- ja masterointipalvelujen lisäksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme huipputason tuotantopalvelua.

 • Bändit

  Steelin ohjelmisto koostuu suomen- ja englanninkielisestä beat- ja rautalankamusiikista. Esikuvina ovat mm. Topi Sorsakoski & Agents sekä Rauli Badding Somerjoki. Unto Monosen ja Toivo Kärjen vanhojen suomalaisten tangojen beat-sovitukset ovat myös osa Steelin laajaa ohjelmistoa. Oman kokonaisuuden rutiiniohjelmistossa muodostavat rock-kappaleet.

  Rautalankayhtye Steel